50% OFF | MOM-KIDS COLLECTION I

Verzenden en retourneren

Verzending

Levering, Beschikbaarheid van goederen, Verantwoordelijkheid en Eigendom

(1) De door ons aangegeven levertijden worden berekend vanaf het tijdstip van onze orderbevestiging, voor zover de koopprijs vooruit is betaald. Als er geen of geen andere levertijd is aangegeven voor de betreffende goederen in onze online winkel, is deze 3-5 dagen.

(2) Indien het door u gekozen product niet op voorraad is, zullen wij u dit onmiddellijk in de orderbevestiging meedelen. Indien het product permanent niet beschikbaar is, zullen wij geen verklaring van aanvaarding afgeven. Een overeenkomst komt in dit geval niet tot stand.

(3) Indien het door u bij de bestelling geselecteerde product slechts tijdelijk niet leverbaar is, zullen wij u eveneens onmiddellijk hiervan in de orderbevestiging op de hoogte stellen.

(4) U bent verantwoordelijk voor de producten vanaf het moment dat u ze ontvangt. Wij blijven eigenaar van de producten totdat wij de volledige betaling voor de producten hebben ontvangen, op welk moment u eigenaar wordt van die producten.

 

Voorwaarden terugbetaling

Ons retourrecht is 14 dagen na aankoop. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Goederen magen niet gedragen zijn of geuren naar parfum. 

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie. Alle soorten goederen die niet op leselles.be zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw terugkeer te voltooien:

Stuur een e-mail met een duidelijk vermeld verzoek om terugbetaling naar info@leselles.be. Zodra we uw restitutie verzoek hebben ontvangen, geven we duidelijke instructies om de goederen terug te sturen.

Stuur uw aankoop a.u.b. niet terug naar de fabrikant.

Terugbetalingen 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.  Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@leselles.be